Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos 22, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Albay Hüsamettin Ertürk ün Hatıraları, Iki Devrin Perde Arkası.

DÜNYAYI HAKİM olmak isteyen Siyonistlerin   YAHUDİLERİN  21 Madde Protokolleri. ..                          KAYNAK: M.M. GRUBU BAŞKANI           Albay Hüsamettin Ertürk'ün Hatıraları Iki Devrin Perde Arkası, kaleme alan : Samih Nafiz Tansu, Sebil Yayınevi, Istanbul 1996, sayfa 48, 49. ( 1.BASKI 1964 ) Millî İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) atası olan "Teşkilât-ı Mahsusa"nın son Başkanı Hüsamettin Ertürk, ele geçirdiği Siyonistlerin Protokolleri'nianılarında açıkladı. Söz Teşkilât-ı Mahsusa'nın son Başkanı Hüsamettin Ertürk'te:

Gezi fitnesinden ve Mısır faciasından sonra Dokuz Büyük Tehdit ve Tehlike

Dokuz Büyük Tehdit ve Tehlike Birinci tehlike: Ermeni tehcirinin (sürgününün)  yüzüncü yıldönümünde, 2015’te Türkiye aleyhinde dünya çapında genel ve yoğun bir karalama, kötüleme, kınama kampanyası açılacaktır. Buna hazır değiliz, bu konuda ciddî hazırlıklar yoktur. İkinci tehlike: Önümüzdeki sonbaharda okullar ve üniversiteler açıldıktan sonra Gezi fitnesinin ikinci perdesi sahneye konacaktır. Bu konuda yurt içinde ve dünyada hummalı hazırlıklar yapılmaktadır. Geziciler, eskisine nispetle çok bilenmiş, çok birikimli, çok tecrübeli, çok teçhizatlı olacaklardır. Üçüncü tehlike: Gezi fitnesine zemin hazırlamak üzere iktisat, maliye, ticaret, iş hayatında yapay krizler çıkartacaklar, başarılı olurlarsa Türkiyeyi çökertecekler, Yunanistana benzeteceklerdir.

Rabiatül Adeviyye Kimdir? Taniyalim kardeslerim

Adeviyye meydanına ismini veren ilk kadın evliya Rabiatül Adeviyye kimdir? Internet de dolasan yalan yanlis bilgilere son...  İ şte bu sorunun cevabı... Son bir buçuk aydır hemen her gün ismini andığımız Mısır'daki Adeviyye meydanına ismini veren ilk kadın evliya Rabiatül Adeviyye kimdir? İşte bu sorunun cevabı... Mısır'da darbe karşıtlarının toplandığı Rabiatül Adeviyye meydanı direnişin sembolü oldu. Sonradan Rabia isminden mülhem "dört parmak" işareti de Mısır'ın sembolü haline geldi. Ancak son 2 aydır neredeyse her  gün adını zikrettiğimiz Rabiatül Adeviyye'nin kim olduğunu bir çok kişi hala bilmiyor. İşte evliya menkıbelerinde geçtiği ve rivayet edildiği kadarıyla......